تهیه شیرینی مشهدیدستور شیرینی مرباییشیرینی ، کیک ، دسرشیرینی آسان بدون فرشیرینی بدون فرشیرینی بدون فر برای عیدشیرینی بدون فر و همزنشیرینی برای عیدشیرینی ساده برای عیدشیرینی عیدشیرینی عید 1400شیرینی عید 99شیرینی عید خانگیشیرینی مرباییشیرینی مربایی بدون فرشیرینی مربایی بدون کرهشیرینی مربایی مخصوص عیدشیرینی مشهدی بدون فرطرز تهیه شیرینی بدون فرطرز تهیه شیرینی عید خانگیطرز تهیه شیرینی مرباییطرز تهیه شیرینی مربایی با پیمانهطرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایعطرز تهیه شیرینی مربایی بازاریطرز تهیه شیرینی مربایی بدون فرطرز تهیه شیرینی مربایی مجلسیطرز تهیه شیرینی مشهدیمطالب ویژه

طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر با روغن مایع


شیرینی مربایی بدون کره / شیرینی مربایی مخصوص عید

شیرینی مربایی یا شیرینی مشهدی یکی از شیرینی های پرطرفدار است در ادامه طرز تهیه شیرینی مربایی مخصوص عید، طرز تهیه شیرینی مربایی با پیمانه، شیرینی مربایی بدون کره ، طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع ،طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر را می خوانید .

طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر با روغن مایع

طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن مایع

در این مطلب طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر بدون همزن و بدون تخم مرغ و بدون کره را برای شما عزیزان گردآوری کرده ایم . این شیرینی بسیار ساده و عالی و خوشمزه است و یکی اط شیرینی های بدون فر برای عید است .

طرز تهیه شیرینی مربایی با پیمانه

روغن مایع نصف لیوان
شیر ولرم یک سوم لیوان
شکر یک سوم لیوان
وانیل نوک ق چ
بکینگ پودر یک ق چ
آرد قنادی یک و نیم لیوان
نشاسته ذرت سه ق غ

طرز تهیه شیرینی مربایی بدون فر

شکر و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم میزاریم پنج شش دقیقه بمونه کاملا شکر داخل شیر حل بشه حتما باید کاملا شکر حل بشه بعد روغن مایع رو اضافه و مخلوط

بعد هم وانیل و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم درآخر هم آرد و نشاسته ذرت رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم خمیر رو ورز میدیم خمیر لطیفی میشع که به دست نمیچسبه خمیر رو داخل کیسه نیم ساعت استراحت بدین

بعد خمیر را روی مابین دو نایلون باز میکنین و قالب بزنید. برای قالب زدن هم میتونید به مقدار خیلی کم ارد زیر خمیرت بپاشی (بازم تاکید میکنم خیلی کم )

وقتی قالب میزنید حواستون باشه تعداد زوج باشه چون روی هم قرار میگیرن بعد یکی درمیان با ته ماسوره مثل شکل وسط رو هم قالب بزنید…کف قالب یا تابه کاغذ روغنی بندازید و
بعد داخل قالب بچینید
روش پخت روی گاز :شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین و مدت پونزده دقیقه زمان میبره تا آماده بشه
روش پخت داخل فر
۲۰ دقیقه با حرارت ۱۵۰ درجه فر رو بزارین گرم بشه. بعد مدت پونزده دقیقه هم شیرینی ها رو بزارین تا بپزه
نکته بعد پخت حتما باید زیر شیرینی ها طلایی بشه بعد از خنک شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش رو با شکلات تزیین کنید
من مارمالاد سیب از لوازم قنادی میگیرم که خیلی شیرینی رو خوش طعم میکنه و طعم بازاری میگیره
نکته ..این شیرینی ها ممکن زود خشک بشه بعد پخت از داغی افتاد داخل ظرف دربسته بزارید وقتی هم مارمالاد زدین بزارید یک روز بمونه خوشمزه تر میشه

گردآوری: حیاط خلوت

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن