شیرینی ، کیک ، دسرشیرینی لوزشیرینی لوز نارگیلیشیرینی لوز نارگیلی بدون فرشیرینی نارگیلی بدون فر با تصویرطرز تهیه شیرینی نارگیلی یخچالیطرز تهیه لوز نارگیل با گلابطرز تهیه لوز نارگیل زعفرانیلوز نارگیللوز نارگیل با گلابلوز نارگیل رزا منتظمیلوز نارگیل شف طیبهلوز نارگیلیلوز نارگیلی بدون فرلوز نارگیلی خانگیلوز نارگیلی سادهلوز نارگیلی یخچالیمطالب ویژه

طرز تهیه شیرینی لوز نارگیلی سریع و بدون پخت |


طرز تهیه شیرینی لوز نارگیلی ساده

لوز نارگیلی از جمله شیرینی های سنتی و خوشمزه ایران است که به راحتی تهیه می شود . در ادامه طرز تهیه شیرینی لوز نارگیلی ساده و بدون پخت را به شما آموزش داده ایم . 

طرز تهیه شیرینی لوز نارگیلی سریع و بدون پخت |
مواد لازم لوز نارگیل

پودر نارگیل دو لیوان.
شکر نصف لیوان.
گلاب سه ق غ(به جای گلاب می تونید از عرق بهارنارنج یا بید مشک استفاده کنید )
آب یک چهارم لیوان
هل ساییده نصف چهارم ق چ
آب لیمو نصف ق چ یا جوهر لیمو نوک ق چ

نکته:اگر میخواین لوز حالت منسجمی داشته باشه نارگیل رو حتما خوب آسیاب کنید اینجوری نارگیل خوب به روغن میفته و بسیار منسجم تر میشه ولی اگر آسیاب نکنید هم خوب میشه

طرز تهیه شیرینی لوز نارگیلی

ابتدا شربت لوز رو باید درست کنیم مهمترین قسمت همین درست کردن شربت هست آب و شکر و گلاب و هل و آبلیمو یا جوهر لیمو رو داخل قابلمه میرزیم و روی حرارت خیلی ملایم میزلریم به هیچ وجه شربت رو هم نزنید پنج دقیقه که گذاشت کم کم‌شکر رو هم بزنید تا بشه
تقریبا حدود یک‌ربع می کشه تا وقتی شیره ریزریز شروع به جوشیدن کرد و شکر کامل حل شده بود شیره رو خاموش کنید
و بزارید از داغی بیفته بشه شیره

بعد سرد شدن باید قوام داشته باشه یعنی مثل عسل رقیق. باشه.وقتی شیره کمی خنک شد با همزن برقی یا دستی حدود پنج دقیقه بزنید اونقدر باید بزنید تا شیره روش کف کنه

بعد اون پودر نارگیل رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد با دست دو سه دقیقه ورز میدیم تا نارگیل روغن بندازه و مثل عکس کاملا حالت خمیر پیدا کنه.

کف ظرف مستطیلی تقریبا رو پلاستیک بندازین بعد مایه لوز رو داخل اش خوب پخش کنین بعد روش خلال پسته بر و مدت دو ساعت بزارین داخل یخچال بمونه روش رو هم‌نپوشونید بعد برش بدین و سرو کنید

گردآوری: حیاط خلوت

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن