آشپزیآموزش آشپزیآموزش دسرآموزش شیرینی پزیپخت شیرینیپخت کیکدسررولترولت خامه ایرولت خامه ای بدون فرشیرینی ، کیک ، دسرشیرینی بدون فرطرز تهیهطرز تهیه رولت خامه ایمطالب ویژهمواد لازم

طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر


طرز تهیه رولت خامه ای در خانه

رولت خامه ای یکی از شیرینی های محبوب ایرانی هاست که به راحتی و بدون فر هم می توانید در خانه آن را تهیه کنید . در ادامه طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر را می خوانید .

طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر

مدت زمان آماده سازی و پخت رولت خامه ای: ۳۵ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه رولت خامه ای بدون فر :

 تخم مرغ ۲ عدد
 آرد ۵۰ گرم
 شکر ۵۰ گرم
وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
خامه ۱ عدد

طرز تهیه رولت خامه ای بدون فر :

تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود حجم مواد به دو برابر برسد.

سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کرده با لیسک آرام هم زده تا مخلوط شود.

سپس تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته تا داغ شود. مواد رولت را ریخته صاف می کنیم.

توجه داشته باشید حرارت باید کم رو به بالا یعنی ملایم باشد. سپس ده دقیقه یک طرف و پنج دقیقه طرف دوم. سپس روی حوله نمناکی کاغذ روغنی گذاشته نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول می کنیم.

می گذاریم کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی می کنیم از مغزیجات و موز و شکلات به دلخواه استفاده کرده باز رول می کنیم و درون کاغذ روغنی در یخچال گذاشته و بعد برش زده و میل می کنیم.

منبع: بیتوته

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن