آشپزی و تغذیهتزیین حلوا مجلسیتزیین حلوا نذریتهیه حلواحلواحلوا سه رنگحلوا سه رنگ مجلسیحلوا مجلسیشیرینی ، کیک ، دسرطرز تهیه حلواطرز تهیه حلوا زعفرانی با آرد سفیدطرز تهیه حلوا ساده بدون زعفرانطرز تهیه حلوا سه رنگ مجلسیطرز تهیه حلوا مجلسیطرز حلواطرز درست كردن حلوا زعفرانيطرزتهیه حلوا زعفرانیعلت ترک خوردن حلواماه رمضانمطالب ویژه

طرز تهیه حلوا سه رنگ مجلسی


طرز تهیه حلوا مجلسی

در این پست به شما طریقه ی درست کردن حلوای سه رنگ مجلسی و خوشمزه را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

 

طرز تهیه حلوا سه رنگ مجلسی

طرز تهیه حلوا سه رنگ مجلسی

مواد لازم حلوای سه رنگ :

 

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
آرد گندم نیم کیلوگرم ۱۰۰ گرم / ۳۶۰کالری
پودر شکر نیم کیلوگرم ۱۰۰ گرم / ۴۰۰کالری
روغن جامد ۳۲۵ گرم ۱۰۰ گرم / ۹۰۰کالری
آب یک لیوان ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
هل کوبیده نصف قاشق سوپخوری ۱۰۰ گرم / ۳۲۰کالری
زعفران حل در نصف لیوان آبجوش نصف قاشق چایخوری ۱۰۰ گرم / ۳۱۰کالری
کاکائو ۱,۵ قاشق سوپخوری نامشخص
شکر ۱,۵ قاشق سوپخوری ۱۰۰ گرم / ۴۰۰کالری
خلال بادام جهت تزئین به مقدار کافی ۱۰۰ گرم / ۶۱۲کالری
خلال پسته جهت تزئین به مقدار کافی ۱۰۰ گرم / ۶۸۰کالری
نایلون تمیز یک قطعه نامشخص

دستور تهیه حلوای سه رنگ :

ابتدا شکر و کاکائو را در نیم لیوان آب جوش حل کنید و آرد را درحدی که کرم رنگ شود بدون روغن تفت دهید، ظرف را از روی حرارت برداشته و سپس آرد را الک کنید. مجدداً ظرف آرد را روی حرارت بگذارید و روغن را بیفزائید و خوب مخلوط کنید. شکر و یک لیوان آبجوش را مخلوط کنید و به حلوا بیفزائید، پس از مخلوط کردن از روی حرارت بردارید. حلوا را هم بزنید تا خودش را بگیرد.

سپس آنرا به سه قسمت مساوی تقسیم نموده و به طریق زیر عمل کنید. یک قسمت را با زعفران آبکرده و قسمت دوم را با محلول شکر و کاکائو خوب مخلوط کنید و قسمت سوم را نیز به همان رنگ کرم روشن باقی بگذارید و با کمی پودر هل مخلوط کنید. سطح یک سینی بزرگ و مسطح را کمی چرب کنید و حلوای ساده را در سینی بریزید و بصورت یکنواخت پهن کنید.

حلوای کاکائو را روی یک قطعه نایلون مانند قسمت اول پهن کنید و سپس با دقت این حلوا را روی حلوای ساده برگردانید. حلوای زعفرانی را هم روی نایلون باز کنید و روی حلوای کاکائو قرار دهید. سپس روی آنرا با خلال پسته و بادام تزئین کرده و بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن، حلوا را به شکل لوزی برش بزنید و سرو کنید.

خواص هل :

هل اشتها را تحریک می کند و عمل هضم غذا را بهبود می بخشد.نوشیدن دم کرده ی داغ آن موجب تسکین کولیت، سوءهاضمه، باد نفخ، حالت تهوع و بی حالی شده و مانع ترشح زیاد اسید معده می شود.هل چنان که ذکر شد خواص گرمابخش و انرژی زا دارد از این رو به بهبود روحیه و بازیابی انرژی و توان از دست رفته کمک می کند، اضطراب و نگرانی را کاهش می دهد و در رفع افسردگی موثر است..مصرف دم کرده ان مفرح مقوی دل و معده لطیف و بادشکن و بیماری های صرع جنون و احشاءو سر درد و ضد رطوبتمزاج است.

منبع:akairan.com

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن