انواع مربا و ترشیجاتترشی انارترشی انار با سرکهترشی لبوترشی لبو انارترشی لبو با انارترشی لبو سادهترشی لبو قرمزترشی لبو قرمز و انارترشی لبو و انارترشی لبو و انار گلاورترشی لبو و انار نی نی سایتتهیه ترشی لبوطرز تهیه ترشی انارطرز تهیه ترشی انار شمالیطرز تهیه ترشی انار و لبوطرز تهیه ترشی لبوطرز تهیه ترشی لبو انارطرز تهیه ترشی لبو با انارطرز تهیه ترشی لبو قرمزطرز تهیه ترشی لبو مرحله به مرحلهطرز تهیه ترشی لبو و انارمطالب ویژه

طرز تهیه ترشی لبو و انار | ترشی لبو انار خوشرنگ و خوشمزه |


طرز تهیه ترشی لبو با انار 

ترشی لبو یکی از ترشی های خوشمزه و خوشرنگ است . این ترشی طعم ملس و بی نظیری دارد در ادامه طرز تهیه ترشی لبو و انار با دو روش مختلف را می خوانید .

عکس ترشی لبو انار 

طرز تهیه ترشی لبو و انار | ترشی لبو انار خوشرنگ و خوشمزه |

طرز تهیه ترشی انار و لبو 

ترشی انار و لبو یک ترشی پاییزی خوشرنگ و خوشمزه سرشار از فیبر و انتی اکسیدان است . ترشی لبو انار را می توانید به دو روش مختلف تهیه کنید

طرز تهیه ترشی لبو و انار | ترشی لبو انار خوشرنگ و خوشمزه |

روش اول تهیه ترشی لبو

مواد لازم :
دون انار یک کیلو
اب انار ترجیحا ترش یک لیوان
سرکه دو سوم لیوان
لبو نیم پز شده یک کیلو
نصف قاشق غذا خوری گلپر و نمک

فلفل سبز به میزان دلخواه
طرز تهیه ترشی لبو و انار :

ابتدا انار و سرکه و اب انار با هم میذاریم رو حرارت چند دقیقه بجوشه پس از حدود ۵ دقیقه خاموش کنید

نصف لبوهایی که از قبل نیم پز کرده ایم رو درشت خرد میکنیم یا قالب میزنیم و نصف دیگه رو رنده میکنیم من داخل خرد کن ریختم
سپس همه لبو ها را در ظرف بزرگی بریزید و نمک و گلپر و فلفل سبز میزنیم
انار پخته شده رو اضافه میکنیم و یک ساعت بعد اماده سرو هست
این ترشی را در ظرف های شیشه ای و در یخچال نگه داری کنید .

طرز تهیه ترشی لبو و انار | ترشی لبو انار خوشرنگ و خوشمزه |

روش دوم تهیه ترشی انار و لبو 

لبو های نیم پز شده را به صورت حبه ای خرد کنید و بعد انار هم دون کنید بزارید کنار

لبو ها که خنک شد یک ق نمک ، کمی فلفل سبز ،یک ق گلپر یک ق شکر در صورت تمایل به آن اضافه کنید .

سپس یه کم لبو یه کم دونه های انار درون شیشه مورد نظر بریزید ، شیشه که پر شد نصفی آب لبو بریزید و نصفی سرکه این ترشی همون موقع آماده سرو هست خیلی هم خوشمزه است.

پختن لبو :

برای پختن لبو ابتدا لبو ها را خوب بشویید بدون اینکه پوست آن ها را جدا کنید آن ها را درون قبلمه ای بریزید(اگر پوست لبو را جدا کنید رنگ لبو ها در انتهای پخت زیبا نخواهد بود ) و مقداری آب حدود ۳ لیوان روی آن بریزد .

پس از حدود  ۱ ساعت بسته به اندازه لبو ها زیر آن را خاموش کنید و پوست لبو را جدا کنید و برش دهید و قالب بزنید .

ترشی لبو با روش اول طعم بهتری دارد و کاملا همه مزه ها با یکدیگر ترکیب می شود . اما اگر دوست دارید دونه های انار کاملا مشخص تر باشد می توانید از روش دوم استفاده کنید .

اگر طعم گلپر را دوست ندارید می توانید به جای گلپر از رزماری  استفاده کنید یا کلا حذفش کنید .

امیدوارم این ترشی خوشمزه را تهیه کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید .

گردآوری: حیاط خلوت

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن