آموزش انواع غذاهااکبر جوجهاکبر جوجه رستورانیاکبر جوجه ساریاکبر جوجه مازندراناکبر جوجه مجلسیاکبرجوجهاکبرجوجه اصلاکبرجوجه خانگیتهیه اکبرجوجهسس اکبر جوبهطرز تهیه اکبر جوجه تصویریطرز تهیه اکبر جوجه خانم گل آورطرز تهیه اکبر جوجه در سرخ کنطرز تهیه اکبر جوجه سادهطرز تهیه اکبر جوجه ساناز میناییطرز تهیه اکبر جوجه گلوگاهطرز تهیه اکبر جوجه مشهدیطرز تهیه اکبرجوجه اصلطرز تهیه اکبرجوجه در منزلطرز تهیه اکبرجوجه دونفرهطرز تهیه اکبرجوجه مجلسیطرز تهیه سس اکبر جوجهطرزتهیه اکبرجوجهمطالب ویژه

طرز تهیه اکبرجوجه در منزل + طرز تهیه سس اکبر جوجه مجلسی


طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه در منزل 

اکبرجوجه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است . شما به راحتی می توانید یک اکبر جوجه رستورانی خوشمزه را در خانه تهیه کنید . در ادامه طرز تهیه اکبر جوجه در منزل همراه طرز تهیه سس اکبر جوجه مجلسی را می خوانید .

طرز تهیه اکبرجوجه در منزل + طرز تهیه سس اکبر جوجه مجلسی

طرز تهیه اکبر جوجه مجلسی و خوشمزه 

ابتدا مرغ یک الی یک و نیم کیلویی رو از وسط نصف کردیم

یک قاشق سس مایونز (سس مایونز و ماست باعث تردی جوجه میشه ولی جوجه خشک نمیشه و آبدار و خوشمزه میشه) و یک قاشق ماست و مقدار کافی نمک و فلفل تند و آب یه دونه لیمو ترش رو توی کاسه میریزیم

سپس مخلوط کرده و مرغ رو کاملا آغشته به مواد میکنیم

کاملا ورز میدیم تا کاملا آغشته بشه و بعد یه دونه پیاز متوسط خرد شده و نصف فلفل دلمه خرد شده رو بهش اضافه میکنیم

نکته مهم : برای تهیه اکبر جوجه حتما پوست مرغ باید بمونه چون اگه پوستش جدا بشه گوشت مرغ موقع سرخ شدن خیلی سفت میشه

حالا درب ظرف رو میذاریم و چند ساعتی داخل یخچال استراحت میدیم .

بعد از چند ساعت پیاز و فلفلا رو از روی مرغ جدا میکنیم

حالا یک لیوان روغن سرخ کردنی و نصف لیوان روغن حیوانی یا کره رو توی قابلمه میریزیم و میذاریم داغ بشه

مرغها رو اول از طرف پوست داخل روغن داغ با حرارت ملایم میذاریم و بعد از بیست دقیقه بر میگردونیم و نصف لیوان آب اضافه کرده میذاریم با حرارت کم با درب بسته بپزه

یکی دو بار موقع پخت مرغها رو زیر و رو کنید

اصلش اینه که مرغ یا جوجه کاملا توی روغن شناور باشه،ولی من همیشه به این روش درست میکنم و عالی میشه

ببینید بعد از یک و نیم ساعت کاملا پخته ، کمی زعفرون دمکرده اضافه کرده و ده دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم

طرز تهیه سس اکبر جوجه در منزل

برای این کار ۴ عدد گردو را بشکنید و رنده یا آسیاب کنید. سپس ۲ حبه سیر را پوست بگیرید و آن ها را نیز رنده کنید.

سپس سیر رنده شده را به همراه گردوهای خرد شده را به یک کاسه اضافه کنید و در ادامه به آن نصف پیمانه رب انار و ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون اضافه کنید

و خوب مواد را هم بزنید تا با یکدیگر کاملا یکدست شوند.

برای اینکه سس اکبر جوجه خوشمزه تر و مقداری رقیق تر شود به آن دو قاشق غذا خوری زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب آن را با مواد قاطی کنید.

با توجه به ذائقه شما می توانید کمی گلپر نیز برای خوش طعم تر شدن سس به کاسه اضافه کنید.‌

برای تهدیگ تهچینی دو کفگیر از کته که آبشو کشیده بود برداشتم و یه دونه تخم مرغ و سه قاشق ماست غلیظ(که اگه کمی ترش باشه بهتره)و یک قاشق گلاب و مقدار کافی زعفران و دو سه قاشق روغن مایع و نمک رو با هم مخلوط کردم و بعد برنج رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و توی تابه نچسب کوچیک یه قاشق روغن و زعفرون ریختم و تهچین رو توش ریختم و با پشت قاشق کمی فشرده و صاف کردم و با شعله ملایم دم گذاشتم
گردآوری: حیاط خلوت

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن