برای شب یلدادسر انار شب یلدادسر با اناردسر برای شب یلدادسر ساده شب یلدادسر شب یلدادسر شب یلدا سادهدسر یلداییدسر یلدایی اینستاگرامدسر یلدایی سادهدسرهای شیک شب یلداشیرینی ، کیک ، دسرطرز تهیه چیز کیک انار با بیسکویت پتی بورطرز تهیه دسر انارطرز تهیه دسر برای شب یلداطرز تهیه کیک انار بدون فرطرز تهیه کیک شب یلدا در خانهطرز تهیه کیک شب یلدا در خانه سادهطرز تهیه یک دسر ساده برای شب یلداکاپ کیک یلداییکیک انار برای شب یلداکیک انار مخصوص شب یلداکیک یخچالی با بیسکویتکیک یخچالی برای شب یلداکیک یخچالی شب یلداکیک یخچالی قالبیکیک یخچالی مخصوص شب یلداکیک یخچالی یلداکیک یلدایی شیکمطالب ویژه

دسر یلدایی ساده و شیک | کیک یخچالی مخصوص شب یلدا |


طرز تهیه یک دسر ساده برای شب یلدا

در این مطلب طرز تهیه کیک یخچالی مخصوص شب یلدا را برای شما عزیزان گردآوری کرده ایم . این دسر یلدایی ساده و شیک به راحتی تهیه می شود و ظاهر زیبایی دارد با حیاط خلوت همراه باشید تا طرز تهیه کیک شب یلدا در خانه ساده و بدون پخت و دردسر را به شما آموزش دهیم.

دسر یلدایی ساده و شیک | کیک یخچالی مخصوص شب یلدا |

دسر یلدایی ساده و شیک

این دسر یلدایی بسیار ساده است و طعم بی نظیر و ظاهر شیکی دارد . امیدوارم این کیک یخچالی مخصوص شب یلدا را تهیه کنید و لذت ببرید .

مواد لازم کیک انار مخصوص شب یلدا 

شیر دو و نیم لیوان
آرد گندم یا قنادی یک ق غ سرپر
نشاسته پودری(ذرت یا گندم فرق نداره) چهار ق غ
شکر نصف لیوان
وانیل نوک ق چ
بیسکوییت پتی بور دو بسته
ژله انار یک بسته +یک و نیم لیوان آبجوش
انار دون شده نصف لیوان

طرز تهیه کیک یخچالی مخصوص شب یلدا

ابتدا شیر رو داخل قابلمه میرزیم و آرد و نشاسته رو اضافه با همزن دستی میزنیم گلوله های آرد باز بشه بعد شکر رو مخلوط و روی حرارت میزلریم با شعله ملایم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه حتما و حتما شعله کم باشه روی شعله کوچک و مرتب هم بزنبد تا هم بوی خامی آرد گرفته بشه هم گلوله نشه باید غلظت ماست سون داشته باشه خاموش کردین وانیل رو اضافه کنید
حالا کف ظرف رو کیسه میندازیم و روش بیسکوییت میچینیم و از کرم داغ روش می ریزیم و خوب پخش میکنیم لایه بعد دوباره بیسکوییت میزاریم همینجوری لایه لایه بیسکوییت میزاریم تا پودینگ تموم بشه کمی رو هم برای روی کیک نگه دارین و خوب روش پخش کنید
بزارید داخل یخچال حدود یک ساعت خودش رو بگیره تو این فاصله ژله و آب جوش رو مخلوط میکنیم هم میزنیم تا ژله کاملا حل بشه می زاریم چند دقیقه داخل یخچال اما حواستون باشه سفت نشه هر ۲ ۳ دقیقه هم بزنید (ژله باید غلظت سفیده تخم مرغ پیدا کنه (تقریبا نیم بندبشه )و روان نباشه وگرنه بریزید روی دسر کلش جذب دسر مبشه)
وقتی ژله غلظت گرفت انار رو روی دسر پخش کنید و ژله رو روش بریزید و بزارید حداقل دو ساعت داخل یخچال خودش رو بگیره بعد هم از قالب دربیارین و برش بدین

بهتر است این دسر را روز قبل تهیه کنید تا طعم و بافت بهتری داشته باشد .

می توانید از خامه و خامه شکلاتی نیز به جای کرم استفاده کنید . به این صورت که بیسکوئیت ها را در مقداری شیر بزنید و بعد بچینید و روی یک لایه خامه و روی لایه بعد خامه شکلاتی بریزید .

************************************

طرز تهیه کاپ کیک یلدایی بدون فر 

************************************

گردآوری: حیاط خلوت

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 کلیک کنید: مشاهده مطالب جدید و داغ امروز 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن